Marsut.net

Lisää tietoa

Taikakuutiot

Taikakuutiot ovat 37cm * 37cm kokoisia neliömäisiä palasia, joista rakennellaan marsuille häkkejä. Niillä saa tehtyä kätevästi juuri sen kokoisen ja muotoisen häkin kuin haluaa. Taikakuutiot ovat erittäin käytännöllisiä sellaisissa paikoissa, joissa on tilaa, mutta ei tehdastekoisen häkin suorakaiteen muotoisena- ja kokoisena osana. Lisäksi taikakuutioilla saa tehtyä sellaisia kaksikerroksisia ratkaisuja, joita ei tehdastekoisista häkeistä löydy.

© Majere

Taikakuutioita saa Hong Kong-tavarataloista ympäri maata. Taikakuutioita kannattaa kysellä Deuzer-modulaarihyllyköiden nimikkeellä. Taikakuutioiden hinta Hong Kongeissa on normaalisti 29,90 euroa. Paketti sisältää kiinnikkeet, joilla taikakuutiot saa liitettyä toisiinsa. Taikakuutiot ovat sesonkituotteita, eivätkä kaikki Hong Kongit myy niitä. Taikakuutiot menevät myös helposti kaupaksi, eli ostopäätöstä ei kannata pitkittää! Myös käytettyjä kuutioita voi löytää esim. netti-ilmoitusten perusteella.

Taikakuutiopakkauksessa olevilla kiinnikkeillä palaset saa helposti liitettyä toisiinsa ilman voimankonsteja. Häkin tekeminen kannattaa aloittaa kulmista, jotta häkki pysyy koko ajan tehdessä pystyssä. Muistathan painaa kiinnikkeet kunnolla pohjaan asti, jotta ne eivät irtoile häkkiä rakennettaessa. Tee häkki valmiiksi sille paikalle, missä aiot sitä käyttää, niin hahmotat häkin koon helpommin, eivätkä häkin kiinnikkeet heilu häkkiä siirrettäessä.

© Majere

Mitä taikakuutiohäkin pohjalla voi käyttää?

Sängynaluslaatikot

Muovimatto tai vahakangas

Aaltomuovi

Tässä on vain muutama idea. Mielikuvitusta käyttämällä voi löytää itselleen parhaimman pohjaratkaisun helpostikin!

Muut hyötykäytöt

Taikakuutioista on häkinrakennuksen lisäksi myös muuta hyötyä. Niillä saa rajattua kätevästi marsuille juoksutustilan, jotta marsut eivät ahtautuisi pissamaan ja kakkaamaan vaikeasti siivottaviin pieniin koloihin, kuten kirjahyllyjen ja sänkyjen alle. Lisäksi taikakuutioita voi käyttää matkahäkkinä, koska koottuna pieneen tilaan mahtuvana se kulkee helposti matkoilla mukana, eikä matkustamisesta huolimatta marsujen pidä asua pienessä kuljetusboksissa! Monet tekevät marsuille myös ulkoiluaitauksia taikakuutioista, mutta tällöin on varmistuttava, että lähistöllä ei ole koira, kissoja tai isoja petolintuja, jotka pääsisivät katottomaan häkkiin marsujen luokse.

Tue marsut.netin toimintaa ja vieraile yhteistyökumppaneidemme sivustoilla!